sunnuntai 24. marraskuuta 2013

24.11 Kht Famen kisat

Heräsin aamulla n.06:30 ja aloin tekemään myynti polleja, mistä ei tullut mitään D: Sitten n.10.00 lähdin Ingalle ja sieltä lähdettiin Kht Famen kisoihin.   
Kisoihin lähti mukaan K.A.I.K.K.I kepparit, mutta osat ilman täytteitä myyntiin. Kisaamaan lähdin Edillä,Clickenillä ja Kummituksella.
Kisoissa oli mukavaa porukkaa, mutta itse pyörin kyllä Ingan,Antiquen,Directionerin ja Julian kanssa. Osallistuin 40cm & 50cm + Küriin.
40cm Edillä meni päin puuta kun vaihdossa polvi petti ja tuli kielto. Clickenilläkään ei sujunut hyvin, mutta ei tullut sentään kieltoja tai pudotuksia. 50cm Samat kuin 40cm, Eli esteluokat meni ihan päin persettä!

Sitten Küriin osallistuin Kummituksella ja sen tein musiikkiin Pitbull-International Love. Kun vedin kürin niin huomasin, että kenttä oli liian iso ja mulle tuli Blackout! ;o Sitten kummiskin Marjam oli kiltti ja ymmärtäväinen ja sain vetää sen uudelleen. Yllättäen pääsin palkintojen jakoon ja voitin 1.SIJAN! :O Ajattelin mielessäni "What the hell?". 2.Sijalle tuli Directioner ja 3.Sijalle Julia! :3 Sitten Inga piti kisojen päätteeksi valkun, mutta kyyti tuli parin käynti kierroksen jälkeen minulle ja Ingalle jotenka valkka sai jäädä...
En saanut myytyä mitään, mutta ne tulee kummiskin Skh foorumille jossain vaiheessa myyntiin. 

Kuvia en voinut ottaa, koska en saanut ottaa perheen järkkäriä mukaan ja kännykän kamera oli ihan surkea! 
Toivottavasti tämä kummiskin käy, tämä pikkuinen teksti postaus! xD

Kiitos kivoista kisoista Marjam! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti