keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Uutta ponia kehiin ja keppareilla menoa

Eli tallille tuli uusi poni tuossa muutama kuukausi sitten. Tallille pääsi Saksalainen Ratsuponi nimeltä Eddie. Eddie eli Ediksi tutummin ori poika on kiltti ja herkkä ja tottelee hyvin pohje apuja. Ohjista vetämisestä Edi ei tykkää ja se saattaa pahimmassa tapauksessa nousta pystyyn. Esteissä pitää tukea / auttaa tosi paljon, että herra pääsee niitten yli ja hoitaessa on rauhallinen ja kiltti. Eddien tekijä on Kikka (SKH-foorumilta)

Eddie "Edi"
 8.10
Eli 8.10 serkkuni Heidi oli meillä yökylässä ja viimeinen päivä oli menossa jolloin Ingakin liittyi joukkoomme. Pidin niille Valmennuksen johon kuului pujottelua, pohkeenväistöä, puomeja, voltteja, esteitä. Itse kuvasin pelkästään paitsi pari hyppyä hyppäsin Kummituksella, mutta muuten vain kuvailin parin syyn takia.

Heidi meni Kummituksella ja Inga meni Clickenillä, mutta hän otti kummiskin omankin ponin Fetzan mukaan. Heidi oli kokematon ja ei osannut tehdä vaihtoja ja se tuntui turhauttavalta xD mutta sitten hän meni vain vastalaukoilla. Molemmat näyttivät olevan tyytyväisiä valmennukseen ja toivottavasti olikin.

Sanon jo näin alkuun, että pahoittelen huonoja kuvia :( Kuvat mössääntyivät jostain syystä.

Lukijat! Nyt ideoita tulemaan mitä haluaisit postaukseksi! Koska keppistely on alkanut hiipumaan netin puolelle ellei tule blogiin postauksia. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti