sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Merry Christmas! & 20-22.12

© Tehnyt Minä/Hanna.L // Kuvat Fede & Minä   
Hyvää joulua kaikille keppistelijöille ja hevostytöille! :)

Olethan jo syönyt joulutorttua ja pipareita? Olethan tehnyt jo piparkakkutalon? Olethan jo ostanut lahjat kaikille rakkaille hyypiöille? Jos et ole niin hopi hopi! Joulu on jo ovella ;)

Tämänpäiväistä
Heippa kaikille! Keppihevos harrastus oli tuossa ennen Joulukuuta URL puolella, mutta Joulukuun loppupuolella alkoi siirtyä taas IRL puolelle enimmäkseen. Blogi on jäänyt hieman pois, koska on satanut ja en saa ottaa Järjestelmäkameraa ulos jos sielä sataa...Eli kuvaaminen on saanut jäädä pois :) Alhaalla on 20.12-22.12 postausta, mutta kuvia ei ikävä kyllä löydy, mutta Ingan blogista (http://karvakaakkienmatkassa.blogspot.fi/) Löytyy videopostaus lauantaista ^^

 Perjantai
Eli koulupäivä oli 08:00-14:00. Sen jälkeen datailin loppu päivän, mutta sitten olin Ingan kanssa loppu illasta ja menin Clickenillä. Ori ei pysynyt oikein nahoissa ja  monta pukkia tuli koettua. Hypättiin jokunen 2h ja loppupuolella herra suostui hyppäämään puhtaasi ja hypittiin n.70cm asti. :)

Lauantai
Heräilin siinä 06:30, koska joulujuhlaan koululle piti mennä. Etsin siinä varmaan puoli tuntia päälle pantavaa ja sitten tyydyin tummansinisiin farkkuihin ja toppiin + päällä villapaita. Sitten jouduin mennä herättämään Isosiskoni meikkaamaan minut ja hän oli ihan zombi, jotenka meikkaamisesta ei tullut oikein mitään, mutta kyllä lopputulos oli ihan hyvä minun mielestäni ainakin. Hirveä päänsärky päällä lähdin kouluun isäni kyydillä. Sitten joulutodistukseen sain 7-9 numeroita ja olen itse tosi tyytyväinen :) Sitten datailin siinä (again) loppu iltaan saakka, mutta sitten olin Ingan kanssa ja menin pojulla. Herra oli mukavalla päällä ja hypyt menivät tosi hyvin. Laukat ei vaan nouse pysähdyksestä vielä ja sitä pitää harjoitella. (Videopostaus löytyy Ingan blogista
http://karvakaakkienmatkassa.blogspot.fi/) Sitten ei siinä muuta erityistä ollutkaan enää :D

Sunnuntai
( Tänään ) Heräsin siinä 10:05 suunnillen kun isäni tuli antamaan valomerkin ja sain kuulla, että oli vanhempani ja siskoni oli huudelleet n.1h minulle, mutta minä vaan olin nukkunut sikeitä silloin (Hups! :D)
Eli söin aamupalan ja sitten puin päälleni lökärit ja topin. Sitten aloin vapaa mielisesti siivoilemaan huonettani ja se on suuri ihme. Sitten löysin varmaan 5 kappaletta tulostettuja kepparikuvia Mestenan tekeleistä x) Sitten aloimme perheeni kanssa leipomaan piparkakku talon seiniä ja kattoja + itse pipareita. Sitten kun oli käytetty kaikki piparit uunissa aloimme koristelemaan niitä. Itse olin taiteillut syövän ponin ja keppihevosen + estepaalut. Ensin kummiskin koristelin piparkakkutalon seinämät. Siinä sitten jouduimme käymään myös kaupassa kun kuorrutus loppui :D Sitten jatkoimme koristelua.
Sitten keskeytin hetkeksi, kun lähdin hakemaan Ingaa ja käytimme ensin koirani Laran ulkona ja sitten koristelimme piparkakku taloni loppuun ja Inga koristeli hepan aika hehkeäksi. Sitten siinä sattui loppuenlopuksi sellainen hommeli, että oma piparkakku tallini sortui, koska se oli liika pehmeää + ohutta jotenka sain sitten ottaa kuvan koko perheen piparkakku talosta ja upeasta ponista ja kepparista (Mikä näkyy kyllä tooosi huonosti kuvassa) Sitten kaiken tämän jälkeen menimme ulos ja menin kummituksella joka oli rauhallinen hirveästä energiasta huolimatta. Sitten hyppäsimme taas johonkin 70cm-80cm kimpassa Ingan kanssa ja sitten Inga vielä veti jtn 80-90cm sitten kaiken päätteeksi Inga lähti kotiin ja minä tulin sisälle ja odottelin kunnes netti toimi ja aloin kirjoittamaan tätä postaussa.

Eli tämmöinen viikonloppu oli, mutta kuvia ei ollut,koska satoi tosi usein + illasta ei kamerasta näkynyt mitään. Tämä oli kyllä aika lailla myös My day postaus, mutta vain tekstillä :)

Edelleenkin otan myös postaus ehdotuksia vastaan, koska ideoita ei ole D:




HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! <3
- Skatholmin väki




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti