lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kuvausta ja instagram

Nyt on jo juhannus mennyt, mutta mitä ihmettä minä olen koko kesäloman aikana tehnyt? En melkein mitään! Nyt aijon ottaa itseäni niskasta kiinni ja puuhata mahdollisimaan paljon kaikkea, ettei tämä kesäloma menisi pelkällä koneella istumiseen ja löhömiseen, mitä teen normaalisti arkipäivisin, kun on kouluakin.

Vähän tiedotusta liittyen kahteen viime postaukseen, että Conor ja Castiel on kotoutuneet ja Conor jo asustelee tallissa, mutta Castiel odottaa vielä täyttämistä, koska täytteet loppui ja en saa hetkeen lisää. Harmin paikka, mutta asialle ei voi mitään.

Tänään päätin hienon sään takia lähteä kuvaamaan tallin kepparit lukuunottamatta Castielia. Kaikki kuvat onnistuivat suhteellisen hyvät, mutta Ruuvista ei vaan saa mielyttäviä kuvia. Noran kaikki kuvat onnistuivat todella hyvin, mutta valitsin nyt vain parhaimmat. Kaikkia kuvia on hieman hienosäädetty, että ne näyttäisi mahdollisimman paljon oikealta väritykseltä. Joitain kummiskin on hieman enemmän muokattu, koska muuten kuva olisi huonolaatuinen.

Tämä kuva on kyllä suosikki kuvani keppareista <3Ylempänä nyt oli siis kuvia jonkun verran. Olen itse todella tyytyväinen tuohon Glendowerin kuvaan. Otsikossa jo mainitsinkin, että tallillani on nyt instagram tehtynä ja nimimerkki on khtskatholm. Siellä päivittelen enemmän, kuin täällä, mutta ei se postaus tahtia täällä hidasta. Instagramiin tulee vain enemmän kuvia. 

Jos huomenna on hyvä sää, niin ratsastelen Conorin ja Noran. Voin miettiä, jos kuvailisin ratsastuskerrat, mutta en lupaa vielä mitään. Ensi viikosta kummiskin yritän saada jonkun postauksen tehtyä.

Siihen asti adios! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti