sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Uusi ulkoasu ja muuta

Moikka,

Eli nyt ajattelin tehdä tylsyyden johtopäätöksestä ensimmäisen ulkoasun tänne. Banneri on tarkoituksella tämän tekstilaatikon kokoinen. (jos ymmärsit)
Banneri on siis ihan pikaisesti tehty ja tein tämän Picmonkey ohjelmalla. Tämä on myös minun toiseksi tekemä banneri ikinä, joten antakaa armoa tämän rumuudesta :'D

Viime postauksessa kerroin myös, että 15.6 olisi kht eclipsen ja kht caribianin kisat. Niin oli ja oli kyllä taas aivan mahtavat kisat. Kiitokset kuuluivat Essille ja Sohville, jotka raatoivat todella paljon kisojen eteen. Se minua jäi harmittamaan, koska he eivät saaneet melkein ollenkaan tuloja kisoista. Syynä oli se, että jotkut todella tyhmät eivät voineet ilmoittaa, että jäisivät pois ja myös sitten ettei buffet oikein myynyt. 

Kisoissa oli todella mukava yhteishenki ja tuttua porukkaa oli melkein koko sakki. Hengasin siis Navyn kanssa, mutta joskus sitten tuli myös jutusteltua Essin ja Sohvin kanssa.
Otin kisoihin ratsuiksi Glendowerin, Noran ja Ruuvin. Kellään ei tullut sijoituksia, mutta silti jäi hyvä fiilis kisoista, vaikkakin nyt koululuokka meni ihan päin persettä! Törmäsin muutamia kertoja kouluaitoihin ja sitten myös kirjaimiin. Lisäykset olivat todella jäykät sen takia, koska lihakseni oli todella kipeät vs. polvetkin oikutteli, joten siis meno oli todella hehkeää.

Kuvia en saanut otettua, koska eräs unohti taas järjestelmäkameran kotiin, jotenka saatte tyytyä Navyn ottamiin kuviin, jotka löytyvät myös hänen blogistaan
www.khtvermillon.blogspot.fi

Ruuvi ja minä 40cm-luokassa

Siinä osottelen minä, oudolla kädelläni joka näyttää todella vammaselta tuossa :D

Tämä Navyn ponski Ansa on kyllä niiin suloinen :)

Tuli tavattua myös Marjam kisoissa pitkästä aikaa!

Jessican tapasin nyt toista kertaa ja tuntuu olevan todella hauskan ja huumorillisen oloinen ihminen :)
Tossa oli nyt jotain kuvia kyseisistä kisoista kuvatekstien kera. Oon huomannut, että innostus Ruuvia kohtaan on vähentynyt. En sillä jaksa nykyään ikinä mennä ja jos menen, niin vaihdan melkein heti toiseen. Mietin tässä vain, että mistä se johtuu? Koska ei minulla sinänsä ole tallissa asuville tärkeys järjestystä, vaan kaikki on yhtä tärkeitä minulle. 
Ruuvia en kummiskaan halua myydä tai antaa ylläpitoon kenellekkään, koska vaikka en sillä ratsasta niin useasti, niin en voisi kuvitella että myisin sen pois.
Tietenkin jollekkin tutulle voisin sen antaa ylläpitoon, mutta en ole varma haluaisiko sitä kukaan ja jos haluaisi, niin pärjäisikö hän orin kanssa? Tämän herran kanssa nimittäin ei tarvitse taitoa tai GB'n ratsastustasoa, vaan aikaa ja ystävällisyyttä. Ruuvi on myös vähän yhden ihmisen hevonen, että se saattaa mennä melko vaikeaksi toisilla mitä nyt tähän asti olen nähnyt.
Eli täytyy katsoa mitä nyt teen tämän herran kanssa, mutta myy sitä en. :)

Odotan tässä innolla myös kahta uutta hevosta, jotka on tulossa postissa tänne. Nimittäin Conor ja Castiel.
Conor on siis Neaan tekemä englantilainen täysiverinen, josta jo ilmoitin viime postauksessa. Sen pitäisi ainakin tulla huomenna, mutta toivoisin että molemmat pojat pääsisivät uuteen kotiin jo huomenna tai no kellohan on jo yli puolenyön, jotenka tänään. Jos ne ei nyt kummiskaan tänään ilmesty, niin tiistaina sitten. (:

Tämän piti olla yllätys teille, mutta eipä tässä paljoa kerrottavaa ole. Eli tallille tulee taas uusi hevonen, mutta ei mikä tahansa vaan Kht Ra.Ra'n tekemä Aldo.
Rahat pitäisi laittaa postiin tässä lähipäivinä ja olen kieltämättä hyppinyt ilosta ja ollut onnellinen, kun sain tietää että Aldo pääsisi tänne asumaan. Siitä kummiskin sitten myöhemmin lisää...

Järjestämme Kht Ferningin kanssa kisat elokuussa ja päiväksi on mietitty 10.päivää. Osallistujia on jo tullut jonkun verran, mutta haluaisimme kaikki luokat täyteen.
Kisailmoitus löytyy skh-foorumilta.

Nyt on ollut ikävästi kurjia säitä ja innostus mennä keppareilla on nollassa. Tarkoitus on kummiskin ratsastaa uudet hepat, kun ne ovat tulleet ja siitä tehdä postaus.

Haluaisin myös tehdä jonkun erikoispostauksen, mutta ideat on kadoksissa. Joten jos sinulla on jotain mielessä, niin kirjoittelethan sen kommenttiin? (:


Minulla ei nyt ole uusia kuvia, joten laittelen nyt jotain vanhoja kuvia tähän. ^^
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti